Een groen Leolux bankje. Dit bankje was één van de eerste bankjes, die ik zelf ging bekleden. Het heeft een paar jaar min of meer ongebruikt op een logeerkamer gestaan en is daarna via marktplaats verkocht.

Hoekbank voor dochter Femke en haar man Edwin. De bekleding was niet mooi meer, maar de bank beviel verder nog zo goed. Dus werd besloten dat ik hem opnieuw zou bekleden met een mooie lichte stof. Hij staat nog altijd in hun woonkamer.

Vrienden van ons zochten een nieuwe bank. Zelf hadden wij deze bank van Rolf Benz, die heerlijk zat. We konden dit model 322 tweedehands vinden en onze vrienden zochten een mooie grijze stof ervoor uit. Later heb ik voor andere vrienden ditzelfde model ook gestoffeerd. Het is een designklassieker uit 1987 naar het ontwerp van Anita Schmidt, met schuine poten en een heerlijk zitcomfort.

Een tweezitsbank: Leolux Scylla (verkocht), een opvallend model. Gekocht met een kapotte lederen bekleding, voorzien van nieuwe stof en weer verkocht via Marktplaats

Paarse Leolux driezit-sbank; deze bank was voorzien van een rode stof, maar ik heb hem opnieuw gestoffeerd met een paarse stof van Leolux. We hebben de bank een tijdlang zelf gehouden, maar staat nu hij al weer een tijdje bij zoon Wander.

Harvink Opera (verkocht)

Voor een vriendin: een bank, 2 fauteuils en een poef. Dit was een uitdaging, zo’n grote opdracht in één keer. We besloten dat ik eerst de bank zou doen, daarna de fauteuils en de poef. Hier de bank.

Deze Leolux Volare heb ik onlangs via Marktplaats gekocht en moet nog opnieuw gestoffeerd worden.
Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u nog de stof zelf uitzoeken. We kunnen dit uiteraard in overleg doen.

Voor een oud studiegenoot heb ik deze mooie en aparte bank van Topform (model 1310) van een nieuwe stof voorzien.

Deze Harvink bank hebben wij voor onszelf tweedehands gekocht en deze heb ik weer van nieuwe bekleding voorzien. Dit keer met een accentuerend biesje.